Veronika Sekulić

Dr.dent.med.
Veronika

Veronika Sekulić

Za nadaljevanje družinske tradicije v tretjo generacijo sem se odločila po maturi leta 2005 z vpisom na smer dentalna medicina na Medicinski fakulteti v Ljubljani.

Po začetnih težkih letih me je študij vedno bolj navduševal in tako sem “padla not”. Že med študijem sem poleg študija velikokrat prišla v domačo ordinacijo in asistirala, z veseljem hodila na izobraževanja doma in tujino in se udeležila polletne izmenjave na Medizinische Universität Graz. Po diplomi spomladi 2013 sem opravila obvezno enoletno pripravništvo in maja 2014 uspešno opravila strokovni izpit za pridobitev licence Zdravniške zbornice Slovenije. Med poletjem 2014 sem delala v šolski ambulanti, konec avgusta 2014 pa sem v Zdravstvenem domu Tržič nadomeščala polivalentno ambulanto, kjer sem imela priložnost delati tako z otroci kot odraslimi.

Cel ta čas delam občasno tudi v domači ambulanti. Posebno me veselita paradontologija in oralna kirurgija. V šolskem letu 2014/15 sem opravljala tečaj paradontologije in pridobljeno znanje smo že takoj uspešno vnesli v naš terapevtski program. Veseli me delo z ljudmi, predvsem z otroci, ki so poglavje zase.

Trudim se, da bi pacientom ponudila celostno, kvalitetno in dolgoročno rešitev njihovih težav z ustno votlino v okviru njihovih želja in zmožnosti, saj je vsak posameznik svoja zgodba. Če pa med tem še izgubijo strah pred zobozdravnikom, je pa zmaga obojestranska.

Socials