O nas

Home / O nas

Iščete zobozdravnika? Smo zasebna zobna ordinacija za zobozdravstvo odraslih že od leta 1993

 

Naše delo obsega:

  • Preventivno zobozdravstvo
  • Začetno parodontalno zdravljenje (oralnohigienska faza), korektivno ter vzdrževalno zdravljenje parodontalne bolezni in periimplantitisa
  • Plombiranje in zdravljenje zob
  • Estetsko zobozdravstvo
  • Zobna protetika
  • Ultrazvočna oralna kirurgija
  • Implantologija

Vam je bil obisk pri zobarju vedno nočna mora? V naši zobozdravstveni ambulanti se trudimo, da ta strah izgubite. S kontinuiranim izobraževanjem na področju zobozdravstva in implantologije zagotavljamo moderen stomatološki pristop- manj agresivne in manj boleče posege. Prisluhnemo vašim željam in skušamo poiskati najboljšo rešitev za vsakega.

Naš cilj je zadovoljen pacient.

Natalija

Natalija Budin Sekulić dr.dent.med.

Sodobni materiali in nove tehnologije nam odpirajo neskončne možnosti. Neprestano učenje je nuja, hkrati pa veselje, saj delo potem nikoli ni dolgočasno. Po več kot dvajsetih letih delovne dobe se vsak dan srečujem z novimi izzivi, saj je vsak pacient  edinstven, rešitev pa nikoli univerzalna. Za vsakega, ki pride v našo ordinacijo, se trudim najti optimalno rešitev. Neskončno sem vesela, da nama z možem sledita še najina otroka. Hči Veronika, ki  je diplomirala 2013 ter sin Marko, ki je diplomiral 2018, sta v našo ordinacijo prinesla ogromno novega znanja in energije.

Veronika Sekulić dr.dent.med.

Za nadaljevanje družinske tradicije v tretjo generacijo sem se odločila po maturi leta 2005 z vpisom na smer dentalna medicina na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Trudim se, da bi pacientom ponudila celostno, kvalitetno in dolgoročno rešitev njihovih težav z ustno votlino v okviru njihovih želja in zmožnosti, saj je vsak posameznik svoja zgodba. Če pa med tem še izgubijo strah pred zobozdravnikom, je pa zmaga obojestranska.

Veronika

Storitve

Spoznajte naše zobozdravnike

Natalija Budin Sekulić

Natalija Budin Sekulić

Dr.dent.med.

Natalija Budin Sekulić je skupaj z možem Brunom leta 1993 ustanovila zasebno kliniko Zobozdravstvo in implantologija Sekulić in jo leta 1996 prevzela.

Veronika Sekulić

Veronika Sekulić

Dr.dent.med.

Od januarja 2019 je redno zaposlena, pred tem je bila občasna delavka. 2013 je diplomirala in po šolskem letu 2014/15 specializirala tudi v paradontologijo in oralno kirurgijo.

Marko Sekulić

Marko Sekulić

Dr.dent.med.

Marko je leta 2018 zaključil šolanje na Medicinski fakulteti in diplomiral z nazivom dr.dent.med. Trenutno še opravlja staž in je občasno zaposlen pri Zobozdravstvo in implantologija Sekulić.

Ambulanta

Korotanska 2
1000 Ljubljana

Kontakt

natalija.sekulic@gmail.com
veronika0312@gmail.com
040 455 236 / 01 5058 589
040 455 235 

 

Delovni čas

Tor – Sre: 13.00-19.00
Čet – Pet: 8.00-13.00
Pon: po dogovoru